1-2 dages levering - Fri fragt ved køb over 399,- Velkommen til Babynohr.dk - Et økologisk babyunivers - 1-2 dages levering - Fri fragt ved køb over 399,-

Babynohr bloggen

Vuggemotor til slyngevugge

Vuggemotor til slyngevugge

Hvad er en vuggemotor?

Med en vuggemotor fra Babynohr, kan du få hænderne fri, når baby ligger i slyngevuggen. En vuggemotor vugger din slyngevugge op og ned i en rolig bevægelse. Disse vuggende bevægelser minder din baby, om tiden i mors mave. Slyngevuggen giver baby naturlige vuggebevægelser, som baby vil elske både til de korte og længere lure.
Vuggemotor fra Babynohr

Vuggemotoren fra Babynohr er designet i et nordisk design og rummer en smart detalje. Motoren er udstyret med en lille lampe, der kan tændes i de sene nattetimer. 

Vuggemotoren fra Babynohr er den mindste vuggemotor på markedet. Den er således nem at have med på farten, og fylder ikke unødigt i hjemmet. 

Vores vuggemotor passer til de fleste slyngevugger på markedet. Men er udviklet til, at passe perfekt sammen med Babynohrs slyngevugge og fjeder. Vuggemotoren er testet til at virke på babyer der vejer mellem 4 og 15 kg. 

Motoren har flere hastigheder og kan indstilles i tid. Derudover er der en lille lampe indbygget i motoren, som kan tændes i de mørke stunder. 

Vuggemotoren fra Babynohr er CE-godkendt og nøje testet. Motoren er støjsvag. Den kan indstilles i flere hastigheder, så du kan finde den hastighed, der lige passer din baby og dens behov. Derudover kan den indstilles i tid, med den timer der er indbygget i motoren. 
Når du køber en vuggemotor hos Babynohr medfølger der en vuggemotor og en strømforsyning til motoren, derudover medfølger der karabinhage og silikone covers til at hænge vuggemotoren op. 

Vi har tilfredshedsgaranti på vores vuggemotor. Prøv den derhjemme: Prøv den i hjemmet i 14 dage, hvis vuggemotoren ikke lever op til dine forventninger, kan den returneres og du får dine penge tilbage. 

Vi har hurtig levering på vores produkter. Vi ved behovet for en slyngevugge kan opstå hurtigt, og at man som forældre til en utilfreds baby, der måske lider af mavekneb eller lignende og ikke kan finde ro til at sove, ikke kan vente flere dage på hjælp. Derfor bestræber vi efter lynhurtig levering og sender din pakke samme dag, hvis du bestiller inden kl 15.00. 

Køb vuggemotoren her:

Kom hurtigt i gang med en Slyngevugge sampak fra Babynohr. Når du bestiller en sampak fra Babynohr, får du både en vuggemotor, en slyngevugge og et stativ. Dermed har du alt, hvad du skal bruge for at komme i gang med at bruge slyngevuggen. 

Køb vores sampak her: