Gå til indhold

Stor besparelse på vores slyngevugge bundle - Spar 37% Klik her

Om os

Velkommen til vores økologiske babyunivers. Babynohr.dk bliver drevet af K&M-Webshops ApS, som driver adskillige webshops på det danske marked, med fokus på velvære.

Vores egne produkter er nøje udvalgt og produceret. I produktionen og udviklingen er der lagt fokus på kvalitet og økologi. Vi er selv en del af udviklingen og produktionen. Vi er med i hele processen- fra de første tanker til at produktet ligger hjemme hos dig. Vi har også fokus på at udvikle produkter, der gør hverdagen nemmere og sjovere, for dig og din baby.

Skabt af en familie på tre

Vi er en familie bestående af mor, far og Aksel på 15 måneder. Vi har sammen med vores team nu også opstartet webshoppen www.babynohr.dk. Dette babyunivers er vores hjertebarn, og alt vores inspiration og udvikling er inspireret af vores søn Aksel-Nohr. Vi startede Babynohr, da vi som forældre stod og manglede produkter af høj kvalitet med fokus på økologi og naturlige produkter, til en fair pris. Alle vores produkter er skabt med den største kærlighed og omsorg for de mindste. 

Fokus på sundhed og økologi

Vi er en familie, der går højt op i sundhed og økologi. Vi sigter efter at leve så naturligt som muligt. Som forældre til en lille dreng, er vi stødt på flere udfordringer og dilemmaer, som vi har søgt en så naturlig løsning på som muligt. I denne forbindelse, har vi fundet frem til nogle produkter og løsninger, der har hjulpet os, og som vi gerne vil dele med jer. 

Se et udvalg af vores produkter

Drawer Title
Lignende produkter