Sikkerhed

Som forældre, går du ikke på kompromis med dit barns sikkerhed. Så det gør vi heller ikke, hos BabyNohr.

Hos Babynohr - sikre vi en høj kvalitet i vores produkter, gennem udvikling, materialer af høj kvalitet - og gennemtestede produkter. 

Hos Babynohr.dk er konceptet klart! Vi vil sælge en sikker og testet slyngevugge - men til en pris, alle kan betale. Sikkerhed, behøver ikke at koste kassen. God søvn og trivsel, skal alle have råd til. 

Virkeligheden er, at sikre produkter er dyre at producere. Gode materialer, er dyre at købe, men derfor behøver vuggen ikke at være dyr. Hos Babynohr, har vi valgt at droppe grådigheden og tjene mindre på produkterne - men stadig producerer i godkendte og testede materialer. For konceptet er - god søvn og trivsel, skal alle have råd til.

Øget sikkerhed med sikkerhedstrop.

Kig efter en  fjeder med en sikkerhedsstrop for at forhindre ulykker i tilfælde af uventede fejl på fjederen. Hos BabyNohr, har vi en utrolig stærk sikkerhedstrop, som sikre at barnet er 100% sikker i vuggen.

Et stabilt stativ

Hos Babynohr, har vi udviklet et stativ, som er sikkerhedstestet. Vores stativ er trebenet, med indbygget skridsikre dele på fødderne, som sikre at stativet står stabilt og sikkert. Vores stativ er lavet i kraftig stål, som sikre at stativet står stabilt og ikke kan bøje. Stativet er malet, med miljø venlig maling, som er godt for indeklimaet og din baby.

Motoren

En CE godkendt motor, udviklet til at give den mest optimale bevægelse for din baby. Vores motor er udviklet, til at genskabe bevægelserne, fra barnets tid inde i morens mave. 

Nej tak til metal mod metal

BabyNohr bruger kun stål af højeste kvalitet, der ikke afgiver metalsplinter. Der medfølger også medicinsk silikone covers med, som sikre at, der ikke er metal mod metal. Flere brand bruger hårde plast covers, hvor der er friktion - som kan medfører plaststøv. 

Vores fjeder 

Vores fjeder har gennem gået flere mekaniske og kapacitets teste, som sikre at den er holdbar, så der er minimal risiko for at den knækker. Vores fjeder er godkendt til 15kg og har gennemgået flere stress test, som sikre at kvaliteten er i orden. 

GOTS-certificering

Babynohr slyngevuggen fuldt GOTS-certificeret, som er den højeste standard inden for økologisk og bæredygtig tekstil. Certificeringen sikrer et produkt fri fra kemikalier, og som er produceret med omtanke for miljøet og er sikkert for din baby at bruge. Vores produktions partner, har et godkendt GOTS licens nummer, som sikre at der rent faktisk er styr på tingene.