Gå til indhold

Stor besparelse på vores slyngevugge bundle - Spar 37% Klik her

Tryg og sikker søvn til dit barn

Som forældre går du ikke på kompromis med dit barns sikkerhed. Så det gør vi heller ikke hos BabyNohr. Vi sikrer en høj kvalitet i vores produkter gennem udvikling, materialer af høj kvalitet og gennemtestede produkter. 

Hos Babynohr.dk er konceptet klart. Vi vil sælge en sikker og testet slyngevugge, men til en pris, som alle kan betale. Sikkerhed behøver ikke at koste kassen. God søvn og trivsel, skal alle have råd til. 

Virkeligheden er, at sikre produkter er dyre at producere. Gode materialer er dyre at købe, men derfor behøver slyngevuggen ikke at være dyr. Hos BabyNohr har vi valgt at droppe grådigheden og tjene mindre på produkterne - men stadig producere i godkendte og testede materialer. For konceptet er - god søvn og trivsel, skal alle have råd til.

Et stabilt stativ

Hos BabyNohr har vi udviklet et stativ, som er sikkerhedstestet. Vores stativ er trebenet, med indbygget skridsikre dele på fødderne, som sikre at stativet står stabilt. Vores stativ er lavet i kraftig stål, som også sikrer, at stativet står sikkert og ikke kan bøje. Stativet er malet med miljø venlig maling, som er godt for indeklimaet og sikkert for din baby.

Øget sikkerhed med sikkerhedstrop

Kig efter en fjeder med en sikkerhedsstrop, for at forhindre ulykker i tilfælde af uventede fejl på fjederen. Hos BabyNohr har vi en utrolig stærk sikkerhedstrop, som sikrer, at barnet er 100% sikker i vuggen.

Nej tak til metal mod metal

BabyNohr bruger kun stål af højeste kvalitet, der ikke afgiver metalsplinter. Der medfølger også medicinsk silikonecovers, som sikrer, at der ikke opstår metal mod metal. Flere brands bruger hårde plast covers, hvor der er friktion, som kan medfører plaststøv. 

Vuggemotoren

Vores vuggemotor er CE godkendt og udviklet til at give den mest optimale bevægelse for din baby, som minder barnet om sin tid inde i mors mave. 

Vores fjeder

Vores fjeder har gennemgået flere mekaniske tests samt kapacitettests, som sikrer, at den er holdbar, så der er minimal risiko for, at den knækker. Vores fjeder er godkendt til at bære 15 kg og har gennemgået flere stresstests, som sikrer, at kvaliteten er i orden. 

Økologisk-certificering

BabyNohr slyngevuggen er fuldt økologisk certificeret. Certificeringen sikrer et produkt fri fra kemikalier, der er produceret med omtanke for miljøet, og som er sikkert for din baby at bruge.

Drawer Title
Lignende produkter