Gå til indhold

Stor besparelse på vores slyngevugge bundle - Spar 37% Klik her

100% Naturlig baby hudpleje

Økologisk mandelolie

100% Naturlig baby hudpleje. Det kan være svært at vide hvilken babypleje, der egner sig til de allermindste. Din babys hud er mere følsom og sensitiv end din egen. Derudover er din babys hud også tyndere, end din egen, og er derfor mere tilbøjelig til nemmere at optage de skadelige stoffer. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser, omkring hvilken hudpleje du vælger at bruge til din baby. Vores overordnede råd er: vælg de mest naturlige og reneste produkter du kan finde, uden syntetisk parfume, uden kemi og uden æteriske olier. Nedenfor ses 3 overordnede råd til hudpleje ved din baby. 

Økologisk Hudpleje til baby

1) Giv din baby bad - i vand!


Giv din baby bad i badekar eller med i brusebad 1-2 gange om ugen. Mere behøver de helt små ikke. Selvfølgelig hvis der er ble lækage eller lignende er et bad herefter ofte nødvendigt. Hvis din baby ikke har tør hud eller eksem, eller lignende, er det bedst bare at vaske din baby i ren vand. Intet andet. Diverse sæbe, shampoo og lignende badeprodukter er ikke nødvendige til de helt små. 2) Brug lidt mandelolie i badevandet!


Hvis din baby har tør hud eller eksem irritationer(børneeksem) kan det være en god idé, at bruge et par dråber økologisk mandelolie i badevandet. Baby bliver glat i badevandet, så hold godt fast i babyen og være opmærksom på dette. Mandelolie er rig på vitamin A og E, proteiner, mineraler og fedtsyrer. Økologisk mandelolie absorberes hurtigt i huden. Den har meget god effekt på tør, følsom og sensitiv hud. Den lindrer betændelser og irritation, stimulerer kollagen og øger den elastiske produktion. Vi har hos babynohr.dk, udvalgt en økologisk sød mandelolie, som kan bruges i badevandet, kan købes her: Økologisk mandelolie.

3) Mandelolie kan bruges til flere ting!
Mandelolie kan bruges i badevandet, men kan også bruges som babyolie, ved områder på baby med tør hud. Olien absorberes hurtigt, hvilket er en fordel så den ikke fedter baby huden. Mandelolie kan også bruges til at give baby dejlig og blid babymassage. Også til baby arp, kan mandelolie bruges. Her masseres et par dråber mandelolie ind i hovedbunden. Olien behøver ikke vaskes af igen. Kan evt. massere ind om aftenen, hvorefter man morgenen efter kan skrabe det løse arp af med en arp-kam. Fortsæt behandlingen indtil arpen er helt væk. 
Baby hudpleje

Related Posts

Søvnbehov hos børn
November 29, 2022
Søvnbehov hos børn

Der er ingen tvivl om, at børn, og især de helt små, har brug for at sove rigtig mange timer...

Læs mere
Baby sover ikke
November 29, 2022
Baby sover ikke

Sover din baby ikke, kan det være til stor gene for dig og din partner. Det kan være svært...

Læs mere
Drawer Title
Lignende produkter