Gå til indhold

Stor besparelse på vores slyngevugge bundle - Spar 37% Klik her

Hvad kan en Slyngevugge bruges til?

Om Slyngevuggen.

En slyngevugge er en vugge, der både omfavner og vugger din baby. Med en slyngevugge bliver det ikke nemmere at få baby vugget til ro. Slyngevuggen er kendetegnet ved at den udelukkende er lavet af stof. Den har typisk en madras i bunden, men den har ikke en fast bund. Slyngevuggens bløde stof, omfavner babyen og giver den tryghed. En slyngevugge med fjeder efterligner de vuggende bevægelser, som baby er vant til og tryg ved, fra tiden i mors mave. Det er, for en nyfødt baby, en stor omvæltning at tilpasse sig til verden udenfor livmoderen. Den første tid udenfor livmoderen kaldes også det 4. trimester. I denne tid er der flere ting, du kan gøre som forældre, for at give din baby mest muligt ro og tryghed. En af de ting du kan gøre, for at give din baby ro og tryghed, samt at få din baby til at sove, er at bruge en slyngevugge. Med en slyngevugge føler baby sig omfavnet som inde i livmoderen. De bløde svingende bevægelser fra slyngevuggens fjeder virker beroligende på baby og minder om, da baby lå trygt inde i livmoderen.

Babynohr slyngevugge

 

Hvad kan en slyngevugge bruges til?

En slyngevugge er jo i sig selv en vugge, der er produceret med det for øje at genskabe det miljø, som babyen er vant til inde fra livmoderen. Ved at placere baby i slyngevuggen, bliver baby omfavnet og svøbt af det bløde stof, og ved hjælp fra slyngevugge fjederen, kan du vugge baby op og ned, hvilket får mange babyer til at falde i søvn nemt og hurtigt.

De fleste babyer falder nemmere og hurtigere i søvn, når de bliver vugget i slyngevuggen. Babyer skal have søvn og ro samt tryghed for at udvikle sig og vokse. Herfor er slyngevuggen optimal til at give baby ro og søvn, især i perioder med fx mavekneb eller refluks. Slyngevuggen er også en hjælpende hånd i perioder med tigerspring, hvor baby er mere urolig og har svære ved at finde ro og falde i søvn. Derudover er slyngevuggen også god til spædbørn med kolik, da den svøbende effekt fra slyngevugge stoffet samt de vuggende bevægelser, kan være med til at lindre kolik hos din baby.
Derudover er slyngevuggen generelt god til de kortere og længere lure. Samtidigt giver slyngevuggen dig som forældre, mulighed for at få hænderne frie til alle de praktiske ting, der er i hverdagen med børn, eller mulighed for at slappe af, imens baby sover godt og trygt.

Hvor længe kan baby bruge en slyngevugge?

Slyngevuggen fra babynohr er godkendt til babyer fra 2,5 kg og op til 15 kg. Den kan således bruges af nyfødte og op til omkring 2 år, dette er dog meget individuelt. Vi har hos babynohr selv brugt slyngevuggen til vores søn til han var omkring 8-9 måneder gammel.

Babynohr Sampak

Køb en Slyngevugge fra Babynohr her:

Related Posts

Søvnbehov hos børn
November 29, 2022
Søvnbehov hos børn

Der er ingen tvivl om, at børn, og især de helt små, har brug for at sove rigtig mange timer...

Læs mere
Baby sover ikke
November 29, 2022
Baby sover ikke

Sover din baby ikke, kan det være til stor gene for dig og din partner. Det kan være svært...

Læs mere
Drawer Title
Lignende produkter